Informujeme

Diskografie

Vydané LP, CD a MK Václava Hybše se svým orchestrem

  • 1971 Jo, ho, ho (W.Matuška) LP
  • 1972 Waldemar - lidovky LP
  • 1973 Láska nebeská (Matuška + Pilarová) LP
  • 1976 Hybš a jeho hosté LP
  • 1978 Hybš hraje polku LP,CD,MK
  • 1978 Jiří Korn LP
  • 1979 Hudební hostina LP
  • 1979 Eva Pilarová LP
  • 1980 Hybš hraje tango LP,CD,MK
  • 1980 Šťastné vánoce LP,MK
  • 1980 Hybš hraje operetu LP,CD,MK
  • 1981 Nostalgický klavír (J. Malásek) LP,MK
  • 1981 Po starých zámeckých schodech(K. Hašler) LP,CD,MK
  • 1982 Naďa Urbánková LP,MK
  • 1983 Hybš hraje valčík LP,MK
  • 1983 Josef SUK s orch. V. Hybše LP,CD,MK
  • 1984 Hybš hraje k tanci LP,MK
  • 1985 Hybš hraje na kolonádě LP,MK
  • 1985 Vyznání lásky (J. Suk a V. Hybš) LP,CD,MK
  • 1986 Hybš hraje na palubě ČSA LP,MK
  • 1986 Na křídlech zpěvu (Felicia Weathers) LP,MK
  • 1986 Hybš hraje o lásce LP,MK
  • 1988 Vůně jehličí LP,MK
  • 1988 Chtěla bych tančit jen (P. Břínková) LP,MK
  • 1989 Souvennir (J. Suk + V. Hybš) CD,MK
  • 1990 České vánoce (dětský sbor) LP,CD,MK
  • 1991 Za sokolským praporem LP,MK
  • 1992 Volám, čekám, věřím (P. Břínková) LP,CD,MK
  • 1993 Lásko, bože lásko (Jožka Černý) CD,MK
  • 1994 Pod starou lucernou (J. Zíma) CD,MK
  • 1995 Zlaté hity operety (Y. Dufková) CD,MK
  • 1996 Láskám (21 mužů) CD,MK
  • 1996 Blues pro Tebe (J. Zíma) CD,MK
  • 1997 Koncert hvězd (E. Urbanová, L. Bílá, P. Dvorský) CD,MK
  • 1997 Písničky z Televarieté CD,MK
  • 1999 Memory (Josef Suk) CD,MK
  • 2000 Zlaté struny (smyčcový kvintet) CD
  • 2002 Hybš hraje valčík (reedice) CD
  • 2006 Dík tónůn CD
  • 2007 Hybš hraje k tanci CD
  • 2009 Legenda Václav HYBŠ CD
  • 2009 Opereta a muzikál CD
  • 2010 Snění (Josef Suk, Václa Hybš) CD
  • 2010 Vůně jehličí CD
  • 2010 Zlaté vánoce (ČT) 2 DVD
  • 2010 To nejlepší (Václav Hybš) CD
  • 2011 Šťastné vánoce (Václav Hybš) CD
  • 2012 2012 To nejlepší z televizní zábavy CD CD
  • 2013 Hybš hraje Ježka CD
  • 2013 Hybš hraje o lásce CD
  • 2014 Hybš hraje tango CD
  • 2014 Václav Hybš – HUDEBNÍ DELIKATESY 4CD
  • 2016 Vánoční hvězdy Václava Hybše 2CD